Medewerker sales support

Solliciteer nu

Medewerker Sales Support


Full-time · Platinaweg 4, 1362 JL Almere

Ontdek Bossard Nederland
Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland en heeft wereldwijd meer dan 85 vestigingen en ruim 3.000 medewerkers.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de high tech machine- en apparatenbouw, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland geloven we in de kracht van onze mensen. We stimuleren innovatie, waarderen individuele bijdragen en belonen prestaties. Onze bedrijfscultuur is inclusief en gebaseerd op respect, transparantie en samenwerking doordat wij werken met 5 guiding principles: 'we experiment', 'we talk real', 'we empower', 'we collaborate' en 'we deliver value'. 

De afdeling verkoop bouwt en onderhoudt sterke relaties met bestaande en potentiele (internationale) klanten. Ze onderhandelen over contracten en voorwaarden , stellen offertes op en sluiten deals met klanten.

Jouw rol als medewerker sales support:

In deze rol ondersteun je de ruim 20 verkopers binnendienst met administratieve werkzaamheden zodat zij zich kunnen richten op commerciële werkzaamheden.

Jouw verantwoordellijkheden:

 • Ondersteunt de verkopers binnendienst met administratieve werkzaamheden

 • Voert aanpassingen door op verkooporders

 • Beheert portals van klanten

 • Voert levertijdverschuivingen door in het systeem

 • Verstuurt open order reports

 • Overige administratieve werkzaamheden

Wat zoeken we in jou:

Voor deze functie zoeken wij iemand die accuraat is en zich snel zaken eigen maakt. Je hebt een gevorderde Excel kennis. Verder ben je een teamplayer, ondersteun je jouw collega’s graag en schakel je proactief met hen om zaken op te pakken.

Wat wij bieden:

 • Een competitief salaris tussen € 2.300,- en € 3.150,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen, een (jaarlijks) persoonlijk opleidingsbudget, een aantrekkelijke pensioen-regeling en studiekostenregeling.

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken, voor een optimale werk-privé balans.

 • Een dynamische, groeiende werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 • Een jaarlijkse winstuitkering als waardering voor jouw bijdrage aan ons bedrijfsresultaat.

Ontdek Bossard Nederland:
Bij Bossard Nederland geloven we in de kracht van onze mensen. We stimuleren innovatie, waarderen individuele bijdragen en belonen prestaties. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op respect, transparantie en samenwerking. We vieren onze successen samen en streven ernaar om niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers te laten groeien.