Functioneel Beheerder MS365FO

Solliciteer nu

Functioneel beheerder MS365 FO

Bij Bossard Nederland zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder MS365FO om ons team te komen versterken.

Full-time · Vermij Annette

Bossard Nederland, voorheen Jeveka, is een trotse dochteronderneming van de Bossard Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al 190 jaar actief is in de industriële bevestigings- en assemblagetechnologie. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland en heeft wereldwijd meer dan 85 vestigingen en ruim 3.000 medewerkers.

Onze expertise strekt zich uit tot klantspecifieke oplossingen, merkartikelen, specials en standaardartikelen die we uit voorraad leveren. Onze klanten, voornamelijk in de machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica, vertrouwen op onze kennis en service.

Bij Bossard Nederland draait het niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. We hechten grote waarde aan loyaliteit, een lange termijn visie, continuïteit en samenwerking, begrijpen het belang van een goede werk-privé balans en bieden flexibele werktijden aan onze medewerkers.

De afdeling IT is verantwoordelijk voor alle locale IT-systemen en stemt deze af met het global IT beleid van Bossard in Zwitserland. Vanuit de servicedesk worden tickets van gebruikers behandeld door 2 collega's en ons ERP-systeem wordt beheerd door 2 andere collega's. Daar waar nodig wordt IT ondersteund door belangrijke leveranciers.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan de toekomst van industriële innovatie en ontdek hoe jij bij Bossard Nederland kunt groeien en je carrière vorm kunt geven!

TAKEN:

 • Je bent verantwoordelijk voor de 1ste lijns support van MS365FO van de bedrijfsprocessen.

 • Je volgt release-updates van Microsoft op en implementeert deze.

 • Je werkt samen met ISV-partners voor nieuwe releases, ondersteuning en updates.

 • Je analyseert bedrijfsprocessen en requirements tot in detail, leidt workshops en stelt eventuele specificaties op maat op.

 • Je ondersteunt de key users bij het uitvoeren van hun projectactiviteiten.

 • Je zoekt naar verbeteringen en vooruitgang in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.


  FUNCTIE-EISEN: 

 • Je hebt minimaal 3-4 jaar ervaring in D365FO.

 • Je hebt diepgaande kennis en inzicht in Dynamics 365 for Finance and Operations processen.

 • Kennis over het Dynamics 365 ecosysteem.

 • Het is een pré als je ervaring hebt met het Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Automate).


WAT ZOEKEN WIJ:

Als Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor diverse data gerelateerde aspecten binnen Bossard Nederland. Je neemt de verantwoordelijkheid en toont eigenaarschap in jouw werkzaamheden.

WAT WIJ BIEDEN:

Bossard Nederland biedt naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en pensioenregeling, en een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Thuiswerken hoort tot de mogelijkheden.

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.900,- en maximaal € 4.500,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van je opleiding en (relevante) werkervaring.

Bij Bossard Nederland vinden we een goede werk-/privé balans erg belangrijk. Flexibele werktijden en deels thuiswerken behoren daarom tot de mogelijkheden. We werken met z’n allen aan een mooi bedrijfsresultaat. Dat wordt gewaardeerd met een mooie winstuitkering die we met z’n allen delen! 

Wil je ons team komen versterken als Functioneel beheerder MS365FO? Dan horen we graag van je!